30 November 2022
Europe/Ljubljana timezone

Superračunalništvo omogoča podjetjem, ki delujejo v različnih industrijskih sektorjih, da (p)ostanejo inovativnejša, produktivnejša, ohranjajo konkurenčno prednost, predvsem pa da lahko s pomočjo vrhunskih tehnologij, kot so visokozmogljivo računalništvo, umetna inteligenca, podatkovno učenje in analiza velepodatkov, razvijajo produkte in storitve z višjo dodatno vrednostjo.

Zato želimo vsa podjetja povabiti na dogodek Superračunalništvo za podjetja: na poti k inovacjiam, ki bo potekal v hibridni obliki 30. 11. 2022 na Arcturju v Novi Gorici in na spletu.

Namenjen bo spoznavanju tehnologije in uporabe le-te v poslovanju, o izobraževanjih, preko katerih partnerji SLING brezplačno posredujejo nova znanja in pomembne informacije, ki pridejo v poslovanju in inoviranju še kako prav.

Kako dostopati do vrhunske superračunalniške infrastrukture, ki jo ponujajo v okviru SLING? Izbrani strokovnjaki in podjetniki bodo z vami delili neprecenljive izkušnje iz prve roke, saj bodo poleg dragocenih nasvetov predstavili kar štiri primere dobre prakse uporabe superračunalništva v poslovanju.

Pridružite se nam! Registracija na dogodek je obvezna. Število mest na lokaciji v Novi Gorici je omejeno. Prijave zbiramo do ponedeljka, 28. 11. 2022.

O nacionalnem kompetenčnem centru HPC SLING

Nacionalni kompetenčni center HPC SLING malin in srednje velikim podjetjem pomaga pri uporabi superračunalništva (HPC) za implementacijo v poslovanju. S potencialnimi uporabniki, ki v uporabi HPC prepoznajo pomembne koristi, želimo oblikovati dolgoročna partnerstva.

Več informacij: https://www.sling.si/sling/.


Starts
Ends
Europe/Ljubljana
Arctur, Industrijska cesta 1a, 5000 Nova Gorica
Registration
Registration for this event is currently open.